מתכונים מעניינים לברוקולי...
ברוקולי מוקפץ עם מטבל יוגורט וחרדל
מצרכים:
2 ראשי ברוקולי, מופרדים לפרחים
מלח גס ופלפל ע"פ הטעם
½ כוס שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון
½ כוס יוגורט
1 כף חרדל דיז'ון
הכנה:
מחממים מחבת ברזל.
מתבלים את פרחי הברוקולי במעט שמן זית, מלח ופלפל וצורבים על המחבת.
מערבבים בקערית קטנה את היוגורט והחרדל .
מגישים את הברוקולי יחד עם הרוטב ומנשנשים בכיף.
(מתוך עלון מס' 93)
הנה מספר מתכונים מיוחדים נוספים: