top of page

מתכונים מעניינים לברוקולי...


ברוקולי מוקפץ עם מטבל יוגורט וחרדל

מצרכים:

  • 2 ראשי ברוקולי, מופרדים לפרחים

  • מלח גס ופלפל ע"פ הטעם

  • ½ כוס שמן זית

  • 1 כף חרדל דיז'ון

  • ½ כוס יוגורט

  • 1 כף חרדל דיז'ון

הכנה:

  1. מחממים מחבת ברזל.

  2. מתבלים את פרחי הברוקולי במעט שמן זית, מלח ופלפל וצורבים על המחבת.

  3. מערבבים בקערית קטנה את היוגורט והחרדל .

  4. מגישים את הברוקולי יחד עם הרוטב ומנשנשים בכיף.

(מתוך עלון מס' 93)

הנה מספר מתכונים מיוחדים נוספים:

כתבות אחרונות

חיפוש לפי תגים

bottom of page